Χριστοδουλίδη Ευαγγελία

Απόφοιτη του τμήματος εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών. Κατά την διάρκεια της φοίτησής της πραγματοποίησε στο πλαίσιο της εκπαίδευσής της κλινική άσκηση στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) Αιγαλέου και στο Ξενώνας «Νεφέλη» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και Εξάμηνη Πρακτική Άσκηση στην ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών) στο Παράρτημα Αγρινίου. Έχει υπάρξει συνοδός Α.Μ.Ε.Α. σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα για ΑΜΕΑ και εκτός, καθώς επίσης και σε σχολική τάξη ως παράλληλη στήριξη.

Εργάζεται ως Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια από το 2016 σε ιδιωτικά πλαίσια αποκατάστασης, στο παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και σε σχολικές μονάδες ( ειδικό δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ναυπάκτου ), με αρμοδιότητες την αξιολόγηση και την παρέμβαση σε παιδιά, εφήβους και νέους ενήλικες με νευρο-αναπτυξιακές δυσκολίες (Δ.Α.Φ., ΔΕΠ-Υ, Δυσπραξία, μαθησιακές δυσκολίες, κινητικές αναπηρίες και σύνδρομα, νοητική υστέρηση, κ.α.).

Έχει παρακολουθήσει ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν στην εκπαίδευση ατόμων με νευρο- αναπτυξιακές δυσκολίες και τρόπους αντιμετώπισής τους. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει κύκλους εποπτικών – εκπαιδευτικών συναντήσεων για εργοθεραπευτές.