Έκθεση ζωγραφικής – παιδικά animation του Κωνσταντίνου Σεραφίγγου

Την Τετάρτη 18/10, Παρασκευή 20/10 και Σάββατο 21/10 στις 18:30 στο φουαγιέ της περιφέρειας λειτούργησε έκθεση ζωγραφικής του μικρού μας μαθητή και καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Σεραφιγγου, σε συνεργασία με την Θεατρική Ομάδα Πρόβα του Γιάννη Καλαβριανού όπου παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Γιοί και κόρες».

Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πλάσμα χαρισματικό!

Γεννήθηκε με την ικανότητα να επικοινωνεί με τους άλλους ανθρώπους με έναν τρόπο που δεν αφήνει κενά, δεν πληγώνει, δεν παρεξηγεί… με έναν τρόπο που παραμερίζει το σκληρό εργαλείο της γλώσσας, για να δώσει τη θέση του στην καρδιά και τα χρώματά της.

Ζούμε σ´έναν κόσμο που δεν μπορεί ακόμη να συλλάβει τα μήκη της ευφυΐας των παιδιών σαν τον Κωνσταντίνο. Όμως ο Κωνσταντίνος και οι φίλοι του μας έδωσαν την ευκαιρία να τους πλησιάσουμε ανοίγοντας στον κόσμο τους ένα παράθυρο, για να κοιτάξουμε μέσα. Το μέσα που είναι όλο ήχοι γραμμένοι με χρώματα! Το μέσα του είναι απαλό και πλαστικό σαν τα σχήματα που το ορίζουν. Ας αφεθούμε σ’ αυτές τις εικόνες… Είναι ο μόνος δρόμος που θα μας κάνει να συναντηθούμε.