Σεμινάριο: Σχολική Επιτυχία – Μαθησιακές Δυσκολίες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το Δωρεάν σεμινάριο “Σχολικής Επιτυχίας” με εισηγητή το
Δρ. Δημήτριο Δημητρίου Παπαβασιλείου , Νευροαναπτυξιολόγο !

Αριθμός Κρατήσεων: 2631400411, 6949373870

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης !!

 

Στο Μεσολόγγι, 15 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 17:30 στη Διέξοδο, διεξήχθη η ομιλία.

https://www.onairnews.gr/megali-symmetochi-kosmoy-pragmatopoiithike-to-chamogelo-to-seminario-thema-quot-scholiki-epitychia-mathisiakes-dyskolies/?fbclid=IwAR1NgEU8e7A_pAQ2tg2sZu2Iu_kv_ygj4V27hkFz16h3fgQpEI7BGBNXQQw

 

Δρ. Δημήτριος Δημητρίου Παπαβασιλείου

Παιδίατρος – Νευροαναπτυξιολόγος

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου

Ο Δρ. Δημήτριος Δημητρίου Παπαβασιλείου είναι Παιδίατρος – Νευροαναπτυξιολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και απέκτησε το Διδακτορικό του με Άριστα με θέμα την Ψυχοκοινωνική Ανάπτυξη παιδιών σε Διαπολιτισμικό περιβάλλον.

Μετεκπαιδεύτηκε μεταδιδακτορικά, στο Πανεπιστήμιο του Yale στις ΗΠΑ στο Τμήμα Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Robert Debre – στο Τμήμα Παιδονευρομεταβολικών Νοσημάτων στο Παρίσι (Γαλλία).

Ο  Δρ. Δημητρίου είναι επίσης Ειδικός Πολιτικός Επιστήμονας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών με ειδικότητα στις Ανατολικές Σπουδές και εξειδίκευση στη Μετανάστευση αλλά και Μεταβατικών Δημοκρατιών.

Υπήρξε Λέκτορας στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου για θέματα Μετανάστευσης και Διαπολιτισμού.

Μιλάει 15 γλώσσες και έχει βραβευθεί στον 1ο Διαγωνισμό Γλωσσομάθειας το 2001.

Συνεργάζεται άμεσα με τα Πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης, το Πανεπιστήμιο της California στη Santa Barbara, και το Πανεπιστήμιο του Yale στις ΗΠΑ.

Είναι Εκπαιδευτής και Ειδικός Στη Μέθοδο PRT – Pivotal Response Treatment Εκπαίδευσης Καίριων Δεξιοτήτων για παιδιά με Αυτισμό.

Διατελεί International Coordinator (Διεθνής Συντονιστής) στην Εταιρία Koegel Autism Consultants – Santa Barbara της California, που εδρεύει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Σάντα Μπάρμπαρα – ΗΠΑ.