Τα κάπως αλλιώς – φετινά Χριστούγεννα

Το «χαμόγελο» μας ποτέ δεν ήταν πιο λαμπερό. Οι καιροί το απαιτούσαν και όλοι μας το θέλαμε. Μια φυγή προς τα εμπρός, προς μια χαρά που ξεχάσαμε μαζί με την παιδικότητα μας. Την χαρά των Χριστουγέννων βέβαια! Αυτή την υπέροχη περίοδο ευτυχίας και γιορτών που σε όλους μας αρέσει τόσο πολύ. Το κέντρο μας αυτές τις ημέρες ήταν κομμένο και ραμμένο για την εορταστική περίοδο,  στολισμένο, χρωματιστό και ζεστό έτοιμο να δεχτεί όλα τα παιδάκια με ιδιαίτερη αγάπη για τις θεραπείες τους.

Για άλλη μια φορά δείξαμε έμπρακτα την αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους. Μοιράσαμε σε όλα μας τα παιδιά ιδιαίτερα δώρα και τους μάθαμε το αληθινό νόημα των γιορτών ένα βαθιά πνευματικό νόημα. Η χαρά στην ζωή και στις μικρές της στιγμές , το καθημερινό χαμόγελο , η αγάπη και η ζωή με ευγένεια ψυχής , η ταπεινότητα και ο σεβασμός είναι μερικά από αυτά. Πέραν όμως από το θεωρητικό κομμάτι με τα παιδάκια μας φτιάξαμε χριστουγεννιάτικες κάρτες αυτό το πανέμορφο έθιμο που σιγά σιγά χάνεται. Το κάθε παιδί με το δικό του μοναδικό τρόπο αποτυπώνει τον ψυχικό του κόσμο πάνω στην κάρτα και δημιουργεί ένα ξεχωριστό έργο με προσωπικές ευχές και επιθυμίες. Επίσης, ακούσαμε γιορτινά τραγούδια, χορέψαμε και παίξαμε. Τέλος, δώσαμε στα παιδιά από ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι γεμάτο λιχουδιές και ευχές.

Με το νέο έτος κόψαμε την βασιλόπιτα όλοι μαζί , ένα γλυκό – σύμβολο της πρωτοχρονιάς και αφού ευλογήσαμε το κέντρο μας, και φάγαμε σαν μια μεγάλη οικογένεια, ευχόμενοι την κοινή συνέχεια επαγγελματικής επιτυχίας μας για πολλά έτη άλλα και την προσωπική μας πρόοδο και των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την καφετέρια «Aλισάχνη» και την οικογένεια «Μπούζα» για τα ιδιαίτερα γλυκά δώρα που μας έφεραν και μοιράσαμε στα παιδάκια μας με αγάπη.